Aanbod Niwik diëtisten

Bij Niwik diëtisten kan je terecht voor al uw voedings- en dieetvragen. We zoeken samen met u uit wat de beste aanpak is en welke hulp u nodig heeft. Je kunt bij ons terecht in de praktijk en online (e-health). We bieden het volgende aan:

Individuele coaching

Samen op weg naar een gezond gewicht

Wil je graag werken aan een gezond gewicht of heb je vragen op het gebied van voeding & diëtetiek, dan kan je bij mij terecht voor individuele begeleiding.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van afslanken en emotie-eten bij moeders. Samen kijken we of ik de juiste persoon ben om jouw te begeleiden. 

Afslanken doen we samen!

PowerSlim afslankprogramma

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden?

En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Dan is het PowerSlim afslankprogramma wellicht iets voor jou!

Een op maat gemaakt programma, die je niet alleen helpt om gewicht te verliezen, maar ook zorgt voor gewichtsbehoud.

Grip Op Koolhydraten (GOK)

Grip op Koolhydraten (GOK) van Yvonne Lemmers

GOK is een bewezen, succesvolle koolhydraatbeperkte methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen.  

Bij Grip op Koolhydraten werken we met een zogenaamd "koolhydraten-uur". Dit uur heeft verrassende elementen en zorgt ervoor, dat deze methode heel goed vol te houden is. 

×

Welkom!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp met Esther

× Hoe kan ik je helpen?