Krijg weer grip op jouw gewicht

Online coachingstraject

Een compleet 6 maanden programma, waarin we stap voor stap aan jouw gewenste resultaat werken. Langzaamaan krijg jij weer grip op je gewicht en werk je aan een blijvende verandering. Dit doen we door middel van coachingsgesprekken, maar ook met online trainingen, workshops en een besloten Facebookgroep.

In dseptember start de eerste pilotgroep. Wil jij de unieke kans hebben om mee te denken over de inhoud? Schrijf je hieronder dan meteen in en krijg een “pilot” korting.

Van start tot finish voor een blijvende verandering

Hoe zou het voor je zijn als je:

Dieuwke: "De begeleiding heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht."

Met de adviezen van Esther heb ik allerlei producten ontdekt die ik eerst nog niet kende, maar die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Ik voel me heel goed bij koolhydraatbeperkt eten, ik heb nu zelf mijn gewicht in de hand en heb ook helemaal geen ‘vreetbuien’ meer (had ik niet verwacht!). Mijn eigen tempo is heel relaxed, maar gemiddeld toch zo’n 8 ons per week eraf.

Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier opnieuw met eten om te leren gaan, want na een periode van wennen en begrijpen, geeft het heel veel vrijheid. Als je begrijpt hoe het werkt, gaat het na een wenperiode op een gegeven moment vanzelf. En ook dan is Esther er om je te monitoren.

Alles wat je nodig hebt

om weer grip op jouw eetgedrag te krijgen

Persoonlijke plan

Waar liggen jouw kansen en wie wil jij volgend jaar zijn. Waar wordt je blij van en wat heb je daarvoor nodig. Samen gaan we op zoek en maken we een plan.

De juiste kennis

Er is zoveel informatie over voeding, dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Ik leer je wat voedzaam eten is en hoe je bewuster met koolhydraten om kan gaan.

Jouw mindset

Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft en niet terug valt. Leer omgaan met jouw emotionele eetgedrag en ondersteun elkaar in de online ontmoetingsplek voor deelnemers.

Over een jaar zou je willen, dat je vandaag begonnen was.

Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Esther en voelde ik me begrepen. Ze nam de tijd voor me en ik kon mijn hart luchten. Ze liet me inzien dat het niet vreemd is dat ik het niet alleen kon.
Ineke Smit
Esther is naast professioneel ook erg aardig. Zij geeft je veel goede adviezen en suggesties. Ze motiveert om door te zetten. Ik ben echt op de goede weg, voel me fitter en daarnaast minder gericht op eten.
Jaqueline
Esther van Romburgh-Veenstra
Diëtist & sportdiëtist
PowerSlim afslankcoach
Esther van Romburgh-Veenstra

Met mijn passie en enthousiasme help ik dagelijks vrouwen om grip te krijgen op hun gewicht en zich weer fit en energiek te voelen. Inmiddels heb ik al meer dan 17 jaar ervaring in het begeleiden van cliënten naar een gezond gewicht. 

Ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en hoe een worsteling je gewicht kan zijn. Ik heb het zelf ervaren en om mijn heen gezien. Ik help dus niet alleen vanuit mijn vak, maar begrijp je en ben ook persoonlijk betrokkenen.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en moeder van drie kinderen, die nog op de basisschool zitten. Ik ben gek op allerlei soorten thee, drink geen alcohol en vind het heerlijk om te tennissen, te wandelen met de hond, paard te rijden en te zwemmen.

Wat je allemaal krijgt bij het coachingstraject:

Online coachingstraject

(Gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekeraar is mogelijk

Online coachingstraject

Start 14 september 2020

€ 597,-

Niwik diëtisten draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches