Het gezicht achter Niwik diëtisten


Ik ben Esther van Romburgh, diëtist en sportdiëtist. Ruim tien jaar geleden begon mijn avontuur om mensen op weg te helpen naar een gezond gewicht. Inmiddels heb ik al honderden vrouwen, van jonge moeders, tot moeders van pubers en zelfs al volwassen kinderen geholpen om hun doel te bereiken en ze hier zelfverzekerd de deur uit te zien gaan.


Van jongs af aan ben ik opgegroeid met diëten. Mensen om me heen waren continue “aan de lijn”. Ik was me er toen al van bewust dat een gezond gewicht hebben en houden niet altijd vanzelf ging. Wat ik toen al heb meegekregen is de eeuwigdurende strijd tussen eten en gewicht. Mijn interesse voor voeding begon al op de middelbare school. Ik was een “stevige” tiener die niet lekker in haar vel zat. Ik kwam in aanraking met een afslankclub, waar ik gezonder leerde eten, anders begon te koken en bewuster met mijn eten omging.


Maar de echte passie en missie kwam pas de laatste jaren. Ik wil een spiegel zijn voor (jonge) moeders om zelf een gezonde levensstijl aan te leren en deze door te kunnen geven aan hun meest kostbare bezit, hun kinderen. En dit wil ik op een zeer persoonlijke en betrokken manier doen, waarbij ik ook zoek in diepere emotionele lagen om daar een blijvende verandering in eetgewoontes te creëren.


Na mijn 3 zwangerschappen heb ik ook hard moeten werken om weer op het goede pad te komen. En dat was niet altijd even makkelijk, maar het is gelukt en ik weet zeker dat jij dat ook kan. Of je nu kiest voor het afslankprogramma van PowerSlim, GOK (Grip op koolhydraten) of voor individuele begeleiding, allemaal zijn ze succesvol, het is alleen even zoeken naar wat het beste bij jou past. Ik geniet weer van eten en heb naast mijn baan als diëtist, mama en vrouw ook nog tijd gevonden om Esther te zijn. Het is niet nodig om dagelijks in strijd te zijn met eten. Jij en ik kunnen die cirkel doorbreken, wij kunnen het goede voorbeeld geven en onze kinderen leren om goed met eten om te gaan.


Goed voorbeeld doet volgen!


Benieuwd hoe ik jou kan helpen om een gezonde leefstijl aan te leren?

×

Welkom!

Klik hieronder om te chatten op WhatsApp met Esther

× Hoe kan ik je helpen?