Esther van Romburgh-Veenstra

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met diëten. Ik was me er toen al van bewust dat een gezond gewicht niet altijd vanzelf ging. Mijn interesse voor voeding begon al in mijn tienerjaren, waar ik gezonder leerde eten en bewuster met mijn voeding omging.

Ik heb ervaren, dat afslanken veel beter gaat, als je door iemand wordt ondersteund. Het is belangrijk dat je begrepen wordt en iemand snapt dat het niet alleen maar een kwestie van een knop om zetten is. Je hebt gewoon af en toe die stok achter de deur nodig.

Ik ben nuchter, maar zeker ook zeer persoonlijk en betrokken. Ik steef naar goede gesprekken, waarbij we samen werken aan een blijvende verandering.

Je moet jezelf gaan zien als degene die je wilt zijn.

Niwik diëtisten

Samen gaan we op zoek naar jouw “nieuwe ik”

Mijn praktijk is ontstaan uit mijn diepste wens om meer tijd en aandacht te kunnen hebben voor mijn cliënten. Ik geloof erin, dat een succesvolle behandeling alleen maar lukt, als je met elkaar een klik hebt. Samen werken we aan het maken van een goed plan, waarmee we een structurele verandering in jouw eetgewoontes gaan creëren.

Ik wil een spiegel zijn voor moeders om zelf een gezonde levensstijl aan te leren en deze door te kunnen geven aan hun meest kostbare bezit, hun kinderen.

Testimonials

De eerste keer dat ik kennis met Esther maakte, voelde ik me al op mijn gemak bij haar en had ik het gevoel dat zij mij kon helpen. Je kan alles met haar delen en je gaat weer met een goed gevoel naar buiten. Ik heb nu energie over en het gevoel dat ik weer de wereld aan kan.
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Esther en voelde ik me begrepen. Ik ben energieker en krijg veel positieve reacties van mensen. Niet alleen over hoe ik eruit zie maar ook over de verandering in mijn persoonlijkheid. Ik mag er zijn!
Ik vind Esther prettig als coach. We hebben verschillende en prettige gesprekken.
Haar adviezen hebben mij goed geholpen.
Esther is naast professioneel ook erg aardig. Zij geeft je veel goede adviezen en suggesties. Ze motiveert om door te zetten. Ik ben echt op de goede weg. Gewicht verloren, fitter en daarnaast minder gericht op eten.
Lucia55 jaar uit Den Haag
Ineke Smit57 jaar uit Den Haag
Cokkie59 jaar uit Den Haag
Annie70 jaar uit Leidschendam
Chat openen
1
Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Stuur dan gerust een WhatsApp bericht!