Wat is PowerSlim?

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach/diëtist kan ik jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. 

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PowerSlim:

✓ Een persoonlijk stappenplan
✓ Intensieve begeleiding van je voedingscoach
✓ Lekkere én verantwoorde producten
✓ Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
✓ Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
✓ Behoud van je spiermassa
✓ Geen jojo effect

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. 

Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PowerSlim er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Esther van Romburgh-Veenstra
Diëtist & sportdiëtist
PowerSlim coach

Even voorstellen!

Ik ben Esther, jouw persoonlijke coach

Afslanken gaat veel beter als je door iemand wordt ondersteund. Met behulp van het PowerSlim afslankprogramma help ik jou, bij het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht. 

Als diëtist en coach begeleid ik al bijna 20 jaar mensen naar een gezonde leefstijl. Afslanken en minder koolhydraten eten is mijn specialiteit. Ik ben enthousiast en heb geen oordeel. 

Laten we samen nu voor eens en altijd met die extra kilo’s afrekenen!

*** Samen gaan we ervoor***

Start nu met PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket
een PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Laat het hieronder gerust weten!

Niwik diëtisten draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches