Dieetadvisering

Dieetadvisering wordt vanuit de basisverzekering vergoed, iedereen heeft hier recht op. Sommige zorgverzekeraars eisen hiervoor wel een verwijsbrief van je huisarts, kijk hiervoor goed je polis na.

Bij niwik diëtisten kan je in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

Je krijgt van de zorgverzekeraar 3 behandeluren vergoed en soms nog extra uren vanuit een aanvullende verzekering. Houd hierbij rekening met het eigen risico, dat je betaalt voor vergoedingen vanuit de basisverzekering.

Niwik diëtisten voldoet aan alle eisen die gesteld worden voor vergoedingen, maar heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars.

Kijk dus goed zelf na op welke vergoeding je eventueel recht hebt.

Dienst Gesprekstijd Jouw investering*
Kennismakingsgesprek 10 – 15 minuten Vrijblijvend
Eerste gesprek / intake 60 – 75 minuten € 92,50
Vervolggesprekken 25 – 30 minuten € 37,00
Weegconsult 10 – 15 minuten € 18,50
Uiwerken (dieet) advies 15 – 30 minuten € 18,50 – 37,00

Kosten PowerSlim

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten maak je een afspraak met je PowerSlim voedingscoach voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. €2,64. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €13,18 per dag en ongeveer €90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Je start met een starterspakket met daarin 7 dagdoosjes. Het starterspakket kost €159,- en bevat naast 42 producten ook het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, een shaker en vitamine- en mineralensupplementen.

Chat openen
1
Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Stuur dan gerust een WhatsApp bericht!